Kristina Šalinović: Kod mene se vidi kad sam pod stresom, kuća mi tada blista

KAD JE u Hrvatskoj, čini se kako Kristina Šalinović rado obilazi društvene događaje na kojima je u posljednje vrijeme česta gošća. Jedna od najboljih svjetskih manekenki, točnije, 32. na ljestvici najboljih modela, došla je i na otvaranje Elle Fashion Film Festivala koji traje do 26. listopada u kinu Tuškanac. Kristina nam je otkrila kakve filmove voli te kaže da po tom pitanju nije tipično žensko.

"Volim akciju, horore, nešto što me može zabaviti. Romantične komedije su mi malo `too much`, to baš ne volim", rekla nam je Kristina te nam otkrila i kako ne cjepidlači previše kad se sprema za izlazak. "Večeras mi nije trebalo niti pola sata, stvarno sam brza", kaže te dodaje kako nikada ne izlazi bez Labella i kreme za ruke, koji su uvijek dio sadržaja njezine torbice i koje uvijek nosi sa sobom. "Šminka mi nije toliko važna, šminkam se kad idem na neke evente, a vani uvijek moram biti bez šminke", kaže.

"Najviše volim indie rock, a slušam stvarno svašta, sve osim cajki"

Kristinu smo pitali i kako podnosi kišno jesensko vrijeme i muče li je zbog toga depresije, no kaže kako s tim nema problema. "Navikla sam na kišu, živim manje više u Londonu, a tamo je kiša bez obzira na godišnje doba. U slobodno kišno poslijepodne najviše se volim zavući pod dekicu uz neki film, tako baš uživam", rekla nam je Kristina.

S obzirom na to da ima prilično brz poslovni tempo s puno obaveza, pitali smo je kako se rješava stresa. "Najviše volim slušati glazbu i plesati po kući, a i pospremanje mi je dio terapije. Čudno zvuči, ali kod mene se može vidjeti da sam pod stresom jer mi tada kuća blista", kaže Kristina te dodaje kako od glazbe najviše voli indie rock. "To mi je prvo, a onda sve ostalo, slušam svakakvu glazbu, sve osim cajki", kaže.



ELFS-i o svom odnosu: Normalno da se posvađamo nekada, ali uglavnom je timski rad

Na otvaranju festivala bio je i dizajnerski dvojac ELFS. Dečki su nam rekli kako vole filmove koji ih ne zamaraju. "Moramo se moći samo odmoriti, ne želim neke duboke teme ili nešto što zahtijeva razmišljanje. Svi oni američki, plavuša s faksa i to", slažu se Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Pitali smo dizajnere i jesu li zadovoljni modnim događanjima u Hrvatskoj te bi li voljeli da ih je više. "Mi jedva stignemo i ovo odraditi, nama je sasvim dovoljno. Bitno je da su kvalitetna, a nije bitno koliko ih ima", kažu.

Njih dvoje funkcioniraju kao tim, no ipak ponekad dođe do svađa. "Funkcioniramo iz dana u dan. Uglavnom je timski rad. Normalno da se posvađamo nekada, takve su kreativne stvari, stalo ti je do nečega, pa se izboriš za to", kaže Ivan, a Aleksandar dodaje: "Kod nas dva i dva nisu četiri, nego šest". Dečki imaju toliko posla da na njih ne utječe loše kišno jesensko vrijeme. "Ne stigne nas depresija uhvatiti, budimo se oko 6, pola sedam, na poslu smo od 8 do 20, ponekad i duže. Za posao si mogu nabaviti šlape kao za doma, tako da nema vremena za takvo nešto", kaže Ivan.

Na otvorenju festivala bila su još neka poznata lica s hrvatske estrade. Tako su u Tuškanac došli Saša Joka, Mara Bratoš, Ivana Delač Đolo, Mladen Šarić, Saša Joković, Borut Mihalić te drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.