Kupovala u dućanu rabljenom robom, ono što je pronašla slomilo joj srce

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Vivi Armacost otišla je u trgovinu rabljenom robom u blizini Sveučilišta u Chicagu kada je primijetila neobičan predmet koji ju je ganuo do suza. 

"Ovo me je slomilo", napisala je tiktokerica uz video u kojem je pokazala neobičan poklon koji predstavlja cijeli život jednog čovjeka. Bila je to ploča inspirirana poznatom igrom Monopoly, ali personalizirana za čovjeka po imenu Malcolm Brachman. Svaka strana ploče bila je podijeljena na male pravokutnike koji su predstavljali prekretnice u njegovom životu. 

@viviarmacost Iike im devestated from this #thrifting #thrifted #thrift #thriftingfinds #goodwill #ebay #fleamarket ♬ life is great - sew

"Kad sam pronašla ploču, bila sam šokirana. Činilo se kao dar od srca koji bi netko želio zadržati zauvijek. Ocrtavao je neke od najvažnijih događaja u Malcolmovom životu i prodavao se za 15 dolara", izjavila je za Newsweek, pa objasnila kako je krenula u potragu za njim. 

Potražila ga na internetu

"Tražila sam njegovo ime na internetu i isprva sam mislila da je to školski projekt jer je bio tako uspješan, ali onda sam vidjela da je živio u Chicagu i da je predavao na Sveučilištu u Chicagu, što je bilo vrlo blizu trgovine", ispričala je pa otkrila da je čovjek mrtav. 

"Nisam mogla vjerovati da je gotovo 20 godina nakon njegove smrti ovo završilo u dućanu rabljene robe", rekla je. 

Njezina snimka prikupila je 2 milijuna pregleda i gotovo 260.000 lajkova otkako je objavljena. 

"Tako sam tužna što je netko to stavio u prodaju", komentirala je jedna tiktokerica, a drugi napisao: "U redu, čekaj, ovo me je zainteresiralo... Pronašao sam njegovu osmrtnicu (umro 2005.) i živio je zaista sjajan život". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.