Lady Gaga novi album snima u autobusu

LADY GAGA putuje svijetom u sklopu svoje turneje Monster Ball, no pritom ne gubi vrijeme, već snima svoj novi album u autobusu. Pjevačica svaki slobodni trenutak između nastupa koristi za rad na novim pjesmama koje snima u malom pokretnom studiju u autobusu, otkrio je američki pjevač i producent Akon, za čiju je producentsku kuću Kon Live Gaga potpisala 2007. godine.

Gaga je navodno napisala već većinu pjesama koje će se naći na njezinu novom albumu, sljedbeniku Gagina prvijenca "The Fame" iz prošle godine. "Snima dok je na putu. Baš namjeravam odletjeti u Europu gdje ćemo raditi na novim snimkama. Ona je kao i ja, snima u studiju u autobusu, a neke pjesme koje je napravila stvarno će biti lude. Postaje sve bolja i sve veća", rekao je Akon.

Gaga sama odlučuje o svemu

Producent je priznao da više nema nikakav utjecaj na pjevačicu s ekscentričnim stilom odijevanja, već ona odlučuje o svemu. "Jedino što radim je da navečer preslušam ono što je napisala i snimila i dam svoj blagoslov da se pjesme nađu na albumu. Ona ima svoje producente s kojima radi neovisno o meni, a oni stvarno rade nevjerojatne snimke. A najbolje od svega je što Gaga točno zna što želi, to meni jako olakšava posao", rekao je Akon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.