Lady Gaga podržala Hillary, napali je zbog "nacističke uniforme"

Foto: Twitter

NA ZAVRŠNOM kongresu večer pred izbore, jedna od zvijezda koje su došle podržati Hillary Clinton bila je i Lady Gaga, a njezin modni odabir opet je šokirao. Mnogi se još uvijek sjećaju njezine haljine od mesa, a ovaj put napali su je da se obukla poput nacista.

Na priredbi u čast kandidatkinje Demokratske stranke sudjelovali su i Madonna, Bruce Springsteen, Bon Jovi i mnogi drugi, no Lady Gaga privukla je najviše pažnje. Za odjevnu kombinaciju izabrala je crnu jaknu i srebrni broš, a uz to - crvenu traku na ruci. Ta kombinacija mnoge je podsjetila na zloglasne naciste, no zapravo je riječ o odjeći iz kolekcije Michaela Jacksona.

U emisiji Carpool Karaoke Lady Gaga je otkrila da posjeduje oko 200 predmeta koji su pripadali legendarnom pjevaču, no ipak je po mnogima izgledala nekorektno te su je na Twitteru napali i izrugali.

Gaga je inače veliki Trumpov protivnik, a na svojim profilima na društvenim mrežama ljude potiče na glasanje. Naravno, ni tamo ne može proći bez, u najmanju ruku, čudnih modnih odabira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.