"Laku noć gđice Murphy, nadam se da tulumarite s ekipom na nekom lijepom mjestu!"

SVJETSKE zvijezde odale su počast tragično preminuloj Brittany Murphy. Svi su šokirani i tužni radi ovog tragičnog događaja. Lindsay Lohan predvodila je svojim Twitter statusima pa je tako napisala: "Moja najdublja sućut Brittanyjinim roditeljima i svim joj voljenima i neka počiva u miru. Bila je veliki talent i predivna osoba."

Kim i Kloe Kardashian

Kim Kardashian je nadodala: "Šokirana sam što je Britanny umrla. Clueless je jedan od mojih najdražih filmova. Njezina obitelj i suprug su u mojim molitvama", rekla je reality zvijezda, dok je njezina sestra Khloe nastavila: "Ovo su užasne vijesti. Žao mi je njezine obitelji, molim za njih".

Alicia Silverstone

Lijepa Brittany proslavila se 1995. filmom Clueless, a tad je uz nju glumila Alicia Silverstone. Alicia je izjavila: "Uvijek sam se osjećala povezana s njom jer smo dijelile posebno iskustvo zajedno. Volim ju od srca i nadam se da je u miru. Ovo je uistinu tužno. Voljela sam raditi s njom, bila je tako topla, talentirana i slatka".

Jessica Simpson, Hillary Duff i Fred Durst

"Brittany Murphy bila je zraka sunca i vedrine mnogim ljudima. Njezin osmjeh bio je zarazan. Moje molitve su uz njezinu obitelj i voljene", napisala je Jessica Simpson. Rocker Fred Durst rekao je: "Kako slatko ljudsko biće. Moje molitve su uz nju i njezinu obitelj", a Hillary Duff pridružila se ostalima i izrazila sućut obitelji lijepe glumice.

Denise Richards i Kevin Smith

Njezina kolegica Denise Richards rekla je da je Brittany bila predivna, slatka i neodoljiva, a cijelu situaciju opisala je kao tragičnu. Redatelj Kevin Smith poručio joj je: "Laku noć gđice Murphy, nadam se da tulumarite s ekipom na nekom lijepom mjestu".

Kobni Vicodin

Brittany Murphy preminula je jučer ujutro, a pretpostavlja se da je preminula od količine lijekova koje je uzimala. Pojavile su se sad i vijesti da je preminula od uzimanja Vicodina, tableta koje su bile kobne i za Michaela Jacksona. Njezini prijatelji izjavili su za medije i da su bili zabrinuti za nju jer je živjela na rubu.

Osim što su svi izrazili sućut, najpopularniji bloger Perez Hilton, upozorio je na svom Twitter profilu glumicu Lindsay Lohan i pjevačicu Courtney Love da se paze da ne završe kao i Brittany te time potvrdio sumnje da je glumica preminula uslijed pretjeranog konzumiranja opasnog Vicodina koji se ne bi smio uzimati bez liječničkog nadzora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.