Lamija Alečković na usijanoj špici isplazila jezik

LAMIJA ALEČKOVIĆ jutros je svratila s prijateljicama na kavu u grad - fotografi su je uhvatili kako uživa u kavici na vrućem asfaltu, ali kome je točno Lamija isplazila jezik, što je jasno vidljivo iz priložene fotke, ostalo im je (a i nama) nepoznanica. A iako je većina celebrityja već odavno zbrisala na more, a mi smo za vas saznali i gdje, posljednji hrabri pripadnici hrvatske društvene scene iz grada se još uvijek ne daju - što iz lijenosti, što zbog poslovnih obveza.

Među njima su i glumica Ankica Dobrić, koja je danas također pila kavicu na špici, i to samo nekoliko metara dalje od Lamije. Ali, Anica je, barem dok su fotografi boravili u blizini, zadržavala ozbiljan izraz lica u razgovoru s prijateljicom, no zato je znatiželjno promatrala prolaznike, i ne sumnjamo, škicala tko osim nje još uvijek paradira gradom.

A gradom je, osim dvije spomenute dame, paradirao i glazbenik umjetničkog imena Coco Mosquito iz skupine Jinx, koji je, nakon što se rastao od prijatelja DJ-a i glazbenig kritičara Ilka Čulića, kavicu popio sam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.