Lara (18) je nova hrvatska Miss sporta

Nova Miss sporta je Lara Silić (18).

U Velikoj Gorici održan je 33. Izbor za Miss sporta Hrvatske. Prošlogodišnja pobjednica Korina Sajko predala je krunu svojoj nasljednici Lari Silić.

Prva pratilja je Aurora Ristović, a druga Ena Srna. Miss fotogeničnosti je Antea Jukić.

U finalu se za titulu Miss sporta natjecalo 11 djevojaka. Predstavile su se u sportskoj odjeći, zatim je uslijedio talent show u kojem su u 45 sekundi trebale promovirati sport kojim se bave. Nakon toga prošetale su još u kupaćim kostimima, malim crnim haljinama i večernjim haljinama.

Tko je nova Miss sporta?

Osamnaestogodišnja Zagrepčanka Lara Silić bavi se atletikom, no taj sport nije bio njezin prvi odabir. U osnovnoj školi trenirala je ritmičku gimnastiku, a na atletiku krenula u 6. razredu, pa je tako dvije godine trenirala dva sporta.

Naposljetku je ipak prevladala ljubav prema atletici te se specijalizirala za duge staze. Upisuje Fakultet političkih znanosti s ambicijama bavljenja politikom i sportom u budućnosti. Već sad je jako politički aktivna i članica je mladeži jedne hrvatske stranke. 

Danima se pripremale za natjecanje

Prije samog finala djevojke su se danima pripremale u Velikoj Gorici. Najveću pozornost posvetile su uvježbavanju točke koju su izvele u sklopu talent showa. 

U žiriju koji je odlučivao o pobjednici bili su, između ostalih, fotograf Stefan Lupino, rukometaš Slavko Goluža, europska prvakinja u veslanju i bivša Miss sporta Hrvatske Ivana Jurković. Voditelj programa bio je Davor Garić, a u glazbenom programu nastupile su Antonija Šola i Vanesa Kralj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.