Larry David obratio se idiotima: "Imate jedinstvenu priliku sad..."

Foto: Twitter

LARRY DAVID poručio je idiotima koji se ne drže socijalnog distanciranja da radije gledaju TV.

"Očigledno, netko me nagovorio na ovo jer ovo nije nešto što inače radim, ali u principu želim se obratiti svim idiotima - i vi znate tko ste", započeo je tvorac Seinfelda i serije Bez oduševljenja molim svoj govor u snimci koju je na Twitteru podijelio ured kalifornijskog guvernera. "Izlazite - znam što radite. Socijalizirate se preblizu, nije dobro."

"Dovodite u opasnost stare ljude poput mene - dobro, ne mene. Ja nemam ništa s vama. Nikad vas neću vidjeti. Ali znate, druge - ajmo reći druge stare ljudi koji bi vam mogli biti i rođaci. Tko dovraga zna", dodao je.

72-godišnji David upozorio je gledatelje da propuštaju fantastičnu priliku kakva se pruža jednom u životu da sjede na kauču i gledaju TV. "Ne znam kako možete to propustiti", naglasio je. "Pa... možda... jer niste previše bistri. Ali evo ga: Odite doma! Gledajte TV! To je moj savjet vama."

Komičar je zatim poručio gledateljima da bi znali kako se vani ništa dobro ne događa da su gledali njegov show Bez oduševljenja molim (Curb Your Enthusiasm), dodavši da vani ima samo nevolja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.