Lečić objavio prepisku s voditeljicom koja je pokazala njegove poruke: Uočite razliku

Foto: Twitter/YouTube

NAKON što je voditeljica Hristina Stojiljković podijelila prepisku s glumcem Branislavom Lečićem, kojeg Danijela Štajnfeld optužuje za silovanje, i Lečić je objavio istu tu prepisku, ali "svoju verziju".

"Idemo dalje... Pravo s mog telefona. Uočite razliku", napisao je on uz screenshot navodnih poruka na kojima se vide i njeni odgovori.

"Jako sam polaskana ako je tako. A večeras je bilo... maestralno", jedan je od navodnih odgovora voditeljice na Lečićevu opasku da mu se "dopala".

Ubrzo se oglasila i voditeljica.

"Odlična ideja ali jako loša realizacija, za početak iPhone nikada ne odvaja poruke prikazujući više puta isti datum. Bez komentara zaista, neka je na čast", napisala je ona.

Silovanje se navodno dogodilo 2012. godine

Danijela Štajnfeld izjavila je da ju je 2012. godine silovao kolega i prijatelj Branislav Lečić. "Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić u svibnju 2012. godine. Nakon četiri dana glumili smo u predstavi. Bila sam u šoku. Htjela sam odmah zvati policiju, ali sam razmišljala što će se dogoditi. Morate razumjeti to stanje", rekla je.

U intervjuu za Insajder je ispričala da ju je Lečić jedne večeri automobilom odveo na nepoznato mjesto i silovao.

"Mučio me je i silovao. Ja sam govorila 'ne', neprestano, dok sam god mogla. To je bilo mučenje - psihološko, emotivno, fizičko i seksualno", kaže Danijela i dodaje da je cijelo vrijeme ridala i plakala.

Kaže da nije mogla zamisliti da će joj se nešto takvo dogoditi jer je u Lečića imala beskrajno povjerenje.

Štajnfeld je ispričala da je odlučila otkriti ime svog silovatelja kada se pojavio slučaj Mike Aleksića pa je Lečić djecu iz njegove škole pozvao u svoju.

Razmišljala o samoubojstvu

"Kada se pojavio slučaj žrtava Mike Aleksića u javnosti, Branislav Lečić je smislio da bude veliki aktivist protiv seksualnih zločina. U trenutku kada je on pozvao bivše učenike škole Mike Aleksića da uđu u njegovu glumačku školu, to je prelilo kap. Ja sam razumjela da to sada više nije pitanje što će se sa mnom dogoditi u trenutku kada progovorim, ovo je pitanje moje društvene odgovornosti", kaže Danijela Štajnfeld.

Nakon silovanja otišla je u SAD. Kaže da je dobila PTSP, a u nekim trenucima razmišljala je i o samoubojstvu.

Lečić optužbe demantira.

"Volio bih se obratiti mojoj kolegici, ženi, Danijeli Štajnfeld. Danijela, ako sam te ikad u bilo kom trenutku, potezu, misli, slučajnoj gesti, namjernoj gesti, uvrijedio, povrijedio, ponizio... Ako sam bilo koju ženu uvrijedio na takav način da je stekla utisak da sam nekulturan, agresivac, predator, onda se duboko ispričavam i tebi, Danijela, i svakoj ženi koja se osjetila ugroženom, podcijenjenom", rekao je u videu koji je snimio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.