Legendarni Pirelli (opet) razgolitio svjetske ljepotice

MIRANDA KERR u toplesu, Daisy Lowe potpuno gola - riječ je, naravno, o novom izdanju čuvenog Pirellijevog kalendara koji već tradicionalno izdaje Vanity Fair ne bi li muškoj populaciji čitatelja uspješno osigurao vruće duge zimske dane i noći. I nisu samo one tamo, razgolićenih ljepotica koji se smiješe s kalendara ima kao u priči, i sve su mršave, gole i prekrasne.

Ipak, u središtu se opet našla Kerr, koja nikako da odradi barem jedno fotkanje odjevena. A što se tiče one mršavosti koja se vezana za Mirandu stalno spominje, prelijepi model i anđeo Victoria's Secreta opravdava poslom i - krivim kutem fotkanja. "Svjesna sam da trebam ne samo zadržati, već promovirati zdrav način života, i ne bi bila sposobna izvršiti pola obveza koje od mene zahtijeva moj način života, da u tijelo ne unosim hranu, vitamine i minerale koje ono treba", kaže australska ljepotica.

Ova 26-godišnjakinja, koja je poznata i po vezi s britanskim glumcem Orlandom Bloomom, komentirala je da kilograme ne gubi namjerno, već je to rezultat napornog životnog stila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.