Najgledaniji film na Netflixu izazvao podijeljena mišljenja kritike i publike

Screenshot: Netflix

KRIMIĆ Reptile trenutačno je najgledaniji film na Netflixu, no izazvao je podijeljena mišljenja kritike i publike, a unatoč tome što je dobio pohvale gledatelja, na Rotten Tomatoesu ima prilično nisku ocjenu kritike. 

Pažnju publike privukla su zvučna imena, a u glavnoj ulozi pojavljuje se Benicio Del Toro, koji tumači lik detektiva Toma Nicholsa koji istražuje ubojstvo agentice za nekretnine. Jedan od glavnih osumnjičenika za zločin je žrtvin partner Will Grady (Justin Timberlake), a ulogu Tomove žene Judy tumači Alicia Silverstone. 

 

Iako je film postao hit u očima publike, kritičari se ne slažu s njima. Naime, unatoč impresivnoj glumačkoj postavi, film je od kritike dobio samo 42 posto na Rotten Tomatoesu. 

Kritičari tvrde da je film prespor 

Filmski kritičar Kambole Campbell iz Empirea napisao je: "Del Torova solidna filmska karizma ne može spasiti film, letargični triler koji tek na trenutke oduševljava", dok je Roger Moore iz Movie Nationa napisao: "Savršeno je gledljiv, ali pustite ga da streama tijekom pauze za WC i traženja grickalica. Toliko je spor da vjerojatno nećete propustiti ništa bitno, tek u trećem činu." 

Publika se ne slaže 

Za razliku od kritike, fanovi su oduševljeni filmom, a gledatelji su mu dali 75 posto na Rotten Tomatoesu. 

"Konačno film s originalnim scenarijem i vrhunskom glumom. Vrijeme je da Justinu Timberlakeu damo priliku da zablista kao glumac, pokazao je da je dobar", napisao je jedan fan na X-u. 

"Sviđa mi se glumačka ekipa, ali neću gledati još jednu seriju o ubijenoj ženi. Dalje", oštro je pak komentirao drugi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.