Lijepa Milica iz Operacije Trijumf predozirala se zbog pritiska javnosti

FINALISTICA glazbenog showa Operacija Trijumf, Milica Majstorović, primljena je u Klinički centar Kragujevac zbog predoziranja tabletama za spavanje. Kako piše srpski Alo!, očajna Milica pokušala se ubiti zbog pritiska pod kojim je od završetka realityja.

"Milica je pala u depresiju"

"Milica nije mogla podnijeti pritisak slave i zato se vratila iz Beograda kod roditelja u Kragujevac. Izgubila je svaku privatnost, veze su joj trpjele zbog toga što su je povezivali sa svakim muškarcem s kojim je fotografirana, tempo života je jednostavno bio prebrz za nju. Po prirodi je vrlo vedra, ali i jako emotivna, što su mogli zaključiti svi koji su gledali show. Zbog toga je pala u depresiju koja je, pretpostavljam, bila i uzrok tome što je popila preveliku dozu tableta", rekao je izvor blizak lijepoj Milici.


Kada su pak novinari upitali pjevačicu što se zapravo dogodilo, zbunjena Milica odgovorila je sljedeće: "To sad prvi put čujem od vas. Što se to događa danas? Niste prvi koji pitaju, odakle vam ta informacija?". Tom porukom, Milica je još više pobudila sumnje novinara s obzirom na to da je napisala kako to prvi put čuje, a zatim da je cijeli dan svi zovu zbog toga.

"Dobro sam, ali nisam bila na Hitnoj"

Nakon što su joj napisali da imaju povjerljivu informaciju da je završila na Hitnoj, gdje joj je napravljena detoksikacija, Milica je promijenila priču. "Dobro sam, ali nisam bila na Hitnoj. Nemojte mi više postavljati ovakva pitanja", tvrdi bivša studentica glazbene Akademije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.