Lisa Niemi opisala svoj život s Patrickom Swayzejem: Morala sam ga pustiti



LISA NIEMI opisala je u knjizi "Worth Fighting For" svoj život s Patrickom Swayzejem. Prvi put je Swayzeja srela kada je imala 14 godina, a on 18. Uštipnuo ju je za guzu, a ona je kolutala očima. No, nije prošlo puno, a oni su se nakon pet godina veze vjenčali. Patrick i Lisa bili su plesači, a živjeli su u malom stanu u New Yorku. Zajedno su prošli kroz dobro i zlo, a Lisa je opisala trenutak kad su saznali da je Patrick bolestan.

Osjećao se čudno, a 2008. godine otišao na pretrage zbog žućkastih bjeloočnica. "Pretragama su uočili abnormalnosti na gušterači. Nisu mu odmah rekli da ima rak, ja sam saznala prije njega jer ga nije bilo kod kuće kad su došli rezultati", napisala je. Opisala je i njegovu reakciju na liječenje, u kojoj kaže kako je Patrick bio zabrinut, ali i borben.

"Pripremila sam nam piknik, no iznenadila nas je kiša dok smo sjedili nasred livade. Počeli smo spremati konje da odjašemo kući, no stali smo i uživali. Oboje smo se smijali, a ja sam bila presretna jer prema prognozi liječnika, Patrick tada nije trebao ni biti živ", ispričala je Lisa o njihovoj proslavi godišnjice braka. Kada mu se 2009. godine stanje pogoršalo, nije bilo terapije sa kojom bi mogao početi. Morala je shvatiti da mu se bliži kraj. "Morala sam se pomiriti s time da Patricka i naše ljubavi više neće biti", napisala je Lisa. Posljednje riječi koje je glumac uputio ženi bile su "Volim te".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.