Mačka Taylor Swift vrijedi 91.5 milijuna eura

Foto: Instagram/EPA

MAČKA pjevačice Taylor Swift ima novce o kojima većina može samo sanjati, a čak nije ni prva na ljestvici najbogatijih ljubimaca na svijetu. Olivia Benson jedna je od ljubimica popularne pjevačice i prava bogatašica, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 97 milijuna dolara (oko 91.5 milijuna eura), piše časopis All About Cats.

Mačka karijeristica

Ljestvica je napravljena na temelju analitike Instagrama, a jedan od glavnih čimbenika njihovog bogatstva je popularnost na društvenim mrežama.

Međutim, kad je riječ o Oliviji, u obzir je uzeto i sudjelovanje u raznim projektima, poput sudjelovanja u spotovima pjevačice, a glumila je i u visokobudžetnim oglasima te ima vlastitu liniju odjeće.

Inače, Taylor je Oliviju nazvala prema liku Mariske Hargitay iz serije Zakon i red: Jedinica za posebne žrtve, a na turneji iz 2015. pustila je video u kojem su prikazane Olivia i njezina starija sestra Meredith.

Tko je na prvom mjestu?

Olivijino bogatstvo nadmašili su samo njemački ovčar Gunther VI, čija se vrijednost procjenjuje na 500 milijuna dolara. Na drugom mjestu našla se mačka Nala, Instagram zvijezda čija je vrijednost procijenjena na 100 milijuna dolara.

Na ljestvici su se još našli i psi voditeljice Opre Winfrey, mačka Choupette pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda i štene Pontiac, ljubimac pokojne glumice Betty White.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.