Livaković i Erlić na dočeku u Zadru pjevali s Grdovićem

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativci Dominik Livaković i Martin Erlić dočekani su u svom Zadru samo dan nakon što im je upriličen spektakularan doček na glavnom zagrebačkom trgu, a njima u čast pjevao je Mladen Grdović.

Erlić i Livaković, koji su se na zadarskom Forumu pojavili u majicama s natpisom "I ja sam dite zadarsko", pjevali su s Grdovićem Nije u šoldima sve, a dočekala ih je gomila razdraganih navijača.

Livaković je, inače, bio najbolji vratar na Svjetskom prvenstvu u Kataru i jedan je od najzaslužnijih za osvojenu broncu.

Najpoznatijeg Zadranina u reprezentaciji, Luke Modrića, nažalost, nije bilo jer je žurio na let, ali obratio se Zadranima videoporukom.

''Žao mi je da ne mogu biti danas s vama tu, ali će zato biti moji suigrači i obitelj. Želim vam da se lijepo provedete i hvala vam na velikoj podršci tijekom cijelog turnira, ali i uvijek. Priredite lijep doček Dominiku i Martinu jer su oni to zaslužili. Uživajte, a mi se vidimo nekom drugom prilikom u našem Zadru. Zadar je najbolji'', poručio je Modrić na Twitteru.

 

Pročitajte više