Ljepša strana Oscara: Crveni tepih opijen toaletama boje šampanjca

SVOJ stajling za crveni tepih, mnoge zvijezde isplanirale su nekoliko mjeseci prije same dodjele. Dok se to na nekima zaista primijeti, zbog vrhunski usklađenih frizura, haljina i svih ostalih detalja, nekima ništa nije pomoglo da budu uopće dostojni zakoračati na najprestižniji filmski crveni tepih. Baš kao što to i obično biva na ovakvim događajima, tako su i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara prevladavale duge haljine, toalete boje vina, ali nije nedostajalo niti onih "ledenih", koje su dobile najviše pohvala.

Cameron Diaz odlučila se za haljinu Oscara de la Rente

Apsolutna pobjednica večeri, barem kada je u pitanju stajling, je lijepa Cameron Diaz. Iako nije bila nominirana niti u jednoj kategoriji, Cameron je cjelokupnom pojavom oduševila sve prisutne, ali i osvojila modne znalce kao jedna od najbolje odjevenih zvijezda. Lijepa Cameron bila je odjevena u haljinu Oscara de la Rente, boje šampanjca, posutu srebrnim kristalima.

Također, na listi najbolje odjevenih, ove godine našle su se nešto mlađe zvijezde, poput Miley Cyrus i Nicole Richie. Mlađahna Miley, prema mišljenju mnogih, najveća je konkurencija najbolje odjevenoj Cameron, koja je baš poput starije kolegice odabrala haljinu boje šampanjca, dizajnera Jennyja Packhama, a uskladila ju je uz antikni nakit. Kada su u pitanju one već iskusne posjetiteljice crvenih tepiha, najviše pohvala dobila je Meryl Streep koja je izgledala izvrsno u haljini Chrisa Marcha.

Sandra Bullock osim Oscara dobila i pohvale za odličan stajling

Osim što je osvojila Oscara u kategoriji najbolje glumice, Sandra Bullock, odlično se pripremila i za crveni tepih. Podsjetimo, lijepa Sandra nekoliko tjedana prije Oscara krenula je na strogu dijetu da bi do same dodjele istopila višak kilograma, što joj je, sudeći prema fotografijama, zaista pošlo za rukom. Baš kao i njezine kolegice, koje su osvanule na listi najbolje odjevenih, i novopečena oskarovka nije odabrala plavu niti crvenu kombinaciju, već boju leda.

I dok su glumice blistale u svojim pomno odabranim toaletama, muškarci nisu imali previše izbora pa su manje-više svi odjenuli odijela i leptir mašnu. Ipak, kako tvrde modni znalci, posebno se izdvojio mladi "vampir" Taylor Lautner, inače debitant na Oscarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.