Ljepše od Hrvatica? Žene i cure danskih reprezentativaca zaista su prekrasne

Foto: Instagram

HRVATSKA se danas u osmini finala Svjetskog nogometnog prvenstva susreće s Danskom, a osim na teren, oči javnosti bit će uprte i u tribine s kojih će mnoge nogometaše bodriti njihove lijepe supruge. A supruge danskih nogometaša zaista su prave ljepotice.

Predvodi ih Theresa Kofoed Jørgensen, supruga nogometaša Nicolaija Jørgensena koju na Instagramu prati više od 70 tisuća ljudi. Njih dvoje su se vjenčali 2017. godine, a zajedno su od 2013. U Danskoj je često nazivaju najseksi suprugom nogometaša. 

Upoznali su se u Kopenhagenu, Nicolai je igrao, a Theresa je navijala. 

Sabrina Eriksen supruga je nogometaša Christiana Eriksena. Ona je jedna od povučenijih supruga nogometaša, a čak nema ni profil na Instagramu. Njih dvoje su početkom mjeseca dobili svoju prvu bebu. 

Michelle Lindeman Jensen još je jedna danska ljepotica, djevojka reprezentativca Thomasa Delaneyja. I ona, poput Sabrine, izbjegava reflektore te ju je teško pronaći i na društvenim mrežama.

Međutim, zato se Thomas često hvali njenim fotografijama.

Ellina Gollert Kjaer supruga je Simona Kjaera. Lijepu plavušu na Instagramu prati više od 18 tisuća ljudi, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje, Ellina je prava kulerica.

Nedavno se tako pohvalila tehniciranjem, što je oduševilo obožavatelje njenog supruga. Zajedno imaju dvoje djece.

Michelle Lassen djevojka je mladog nogometaša Lukasa Leragera. 23-godišnja ljepotica vrlo je ponosna na svog dečka, što se može vidjeti iz njenih objava na Instagramu. 

Maria Duus djevojka je Yussufa Yuraryja Poulsena koji inače igra za njemački Leipzig. Ona također neće biti na tribinama tijekom utakmice s Hrvatskom jer su joj, požalila se na Instagramu, otkazali let. Međutim, dečku će sigurno slati podršku iz Danske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.