Ljiljana Saucha ima nesvakidašnji posao: "Čujem anđele"

Screenshot: HRT

PRIJE tri mjeseca objavljeno je da Ljiljana Saucha više neće voditi Vijesti iz kulture, što je gledatelje razljutilo. O cijeloj situaciji progovorila je i ona sama.

"Obaviještena sam o svemu prošli petak u 15:05! Urednica redakcije me nazvala i prenijela poruku da od kada kreće nova shema, trebaju na ekranu nova, mlada lica. Tu je poruku ona pak dobila od Katarine Periše Čakarun", rekla je tada za Slobodnu Dalmaciju.

HRT se pravdao da je riječ o uobičajenoj promjeni voditelja.

Bivša voditeljica otvorila je web stranicu ljiljanasaucha.com, na kojoj piše da je postala "praktičar rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije".

"Tragajući za smislom postojanja, put me doveo na Radionice s anđelima spisateljice, prevoditeljice i pjesnikinje Zdenke Andrijić. Prvi susret dogodio se u nedjelju 10. rujna 2006. Svih ovih godina druženja s anđelima, tim predivnim duhovnim bićima, neobične su se zgode događale u mom životu. Danas anđele još uvijek ne vidim, ali ih čujem i svakodnevno molim za zaštitu. Anđeli su ti koji su me doveli i do Rekonektivnog iscjeljivanja Erica Pearla. Postala sam praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije", piše na stranici.

Dugogodišnja voditeljica, koja će na HRT-u raditi još neko vrijeme iza kamere, pozvala je sve koji imaju iskustva s izvantjelesnim susretima i razgovorima s anđelima te drugim porukama s "one strane" da joj pišu, a ona će njihova svjedočanstva objaviti. 

"Radujem se što s vama, poštovani posjetitelji ovih stranica, mogu podijeliti ono što me zanima, veseli i zaokuplja nekoliko posljednjih godina. Traganja za duhovnim vrednotama i dobrotom koja nam je dana rođenjem", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.