Ljudi ne mogu vjerovati što je Larry David rekao kćeri nakon prekida

Foto: Getty Images

CAZZIE DAVID progovorila je o prekidu s Peteom Davidsonom iz 2018. godine i otkrila kako ju je otac Larry David tješio nakon slomljenog srca.

26-godišnja kći tvorca Seinfelda i hit serije Bez oduševljenja, molim! (Curb Your Enthusiasm), u kojoj on glumi samog sebe, u razgovoru za Los Angeles Times u kojem je promovirala svoju nadolazeću knjigu eseja No One Asked for This govorila je i o prekidu s članom ekipe showa Saturday Night Live.

Ona i Davidson (koji joj je posvetio i tetovaže) bili su u vezi dvije godine prije prekida 2018. Da su prekinuli, objavljeno je u svibnju, a dva tjedna kasnije otkrilo se i kako su Davidson i Ariana Grande zajedno.

Prema LA Timesu, David je odlučila ostaviti Davidsona, no nazvala ga je nekoliko dana kasnije rekavši da je prekid bio pogreška. No taj poziv nije uspio, a Davidson je uskoro objavio da je u vezi s Arianom Grande.

Otprilike u to vrijeme Cazzie je morala letjeti kako bi prisustvovala maturi svoje sestre i "čitav let se nekontrolirano tresla u zagrljaju oca". Nakon što se kasnije probudila "vrišteći od muke", Larry David povukao ju je iz kreveta i navodno joj rekao: "Ajde Cazzie! Tvoji preci su preživjeli Holokaust."

Embed from Getty Images

"Bio je to zaista presudan trenutak u mom životu", rekla je Cazzie. "A pisanje o tome izazvalo mi je tonu tjeskobe, pogotovo zato što toliko govorim o mržnji prema pažnji koju mi ​​je to donijelo. Zašto bih više pažnje posvetila sebi pišući o tome? No ne postoji ništa što će biti gore od onoga što sam već doživjela time."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.