Ljudska Barbie daje botox maloljetnoj kćeri kako nikad ne bi imala bore

LJUDSKA BARBIE koja se proslavila kao rekorderka u broju plastičnih operacija, sad ima i kćer rekorderku, jer joj je počela ubrizgavati botox u dobi od 15 godina što je čini najmlađom korisnicom tog toksina.

Imala preko 100 plastičnih operacija

49-godišnja Sarah Burge tvrdi da je stručnjakinja za botox. Bivša Playboyeva zečica imala je preko 100 plastičnih operacija na koje je potrošila oko pola milijuna funti. Napravila je tri zatezanja lica, stavila implantante u grudi, obraze i bradu. Operirala je nos, podigla obrve i kapke te napravila liposukciju čeljusti, brade i vrata. Zbog toga je postala službena promotorica estetske kirurgije u svijetu i dobila titulu "Ljudska Barbie". Za sebe kaže da je ponosna na stil života koji je izabrala te je ljubav prema radikalnom uljepšavanju prenijela i na kćer.

"Imala sam nekoliko bora na čelu i oko usta zbog kojih sam bila nezadovoljna"

Hannah Burge ima 16 godina, a prve je injekcije botoxa dobila prošle godine u jednoj španjolskoj klinici, nakon majčinog pristanka. Nakon toga, taj je "posao" preuzela njena majka Sarah koja je školovana kozmetičarka. Svojoj kćeri ubrizgava polovicu uobičajene doze koju odrasli dobivaju, jer smatra da će tako spriječiti pojavu bora na njenom licu. "Željela sam uzimati botox zbog dva razloga - jer sprečava pojavu bora i svi su u mojoj školi pričali o tome", rekla je tinejdžerka. "Imala sam nekoliko bora na čelu i oko usta kojima sam bila nezadovoljna. Izgled mi je vrlo važan i ne želim izgledati ružno u dobi od 25 godina", kaže Hannah i dodaje da su joj neki prijatelji savjetovali da što ranije počne koristiti botox, jer će imati manje bora kad odraste.

"Neću imati zaleđen izraz lica u starijoj dobi i nikad neću imati bore na licu"

"Bila sam oduševljena kad mi je Hannah otvoreno i iskreno rekla da želi botox. Opisala sam joj postupak i mislim da sam odgovorno postupila", rekla je 49-godišnja Sarah. "Uzevši u obzir da sam imala toliko operacija, bila bih licemjerna kad bih rekla svojoj kćeri da ne smije koristiti botox", rekla je bivša Playboyeva zečica za Daily Mail. Njena kći oduševljena je što s majkom može podijeliti jedinstveno iskustvo ubrizgavanja injekcija toksina botulina u lice. "Teen Toxing je postao dio života i ja ga dijelim s majkom. Uz njenu pomoć, neću imati zaleđen izraz lica u starijoj dobi i nikad neću imati bore na licu", kaže 16-godišnjakinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.