L´Oreal joj otkazao suradnju zbog lica: "Potpuno sam ponižena"

Foto: Instagram

POZNATA beauty blogerica Kadeeja Khan ostala je neugodno iznenađena nakon što joj je brand kozmetičkih proizvoda L'Oreal otkazao suradnju zbog problema s aknama.

21-godišnjoj Kadeeji, L'Oreal je ponudio suradnju koju je ona s oduševljenjem prihvatila, no ponudu su iznenada povukli uz objašnjenje kako ''ne mogu surađivati s ljudima koji imaju probleme s licem'', prenosi Daily Mail.

''Ostala sam potpuno ponižena i uvrijeđena njihovim objašnjenjem. Ovo pokazuje da L'Oreal želi raditi samo s ljudima koji imaju savršenu kožu, a to nije realno'', iskreno je rekla blogerica.

Kadeeju na Instagramu prati 124 000 obožavatelja, a popularna je upravo zbog fotki na kojima ne koristi photoshop ni šminku.

Kaže kako ju je poruka koju je dobila od L'Oreala potpuno šokirala.

''Ne znam zašto su mi uopće dali nadu i onda me tako razočarali, pa oni su mene kontaktirali, ne ja njih'', komentirala je Kadeeja.

Na njezine izjave oglasio se i predstavnik L'Oreala kazavši kako im je žao zbog neugodnosti, te da je došlo do nesporazuma zbog pogrešno izabranog profila ljudi.

''U L'Orealu radimo sa ženama i muškarcima svih tipova kože i slavimo ljepotu u svoj njezinoj različitosti'', izjavili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.