Lucija Kukor: Nije mi žao što sam odustala od HTZ-a jer ništa ne gubim

IAKO nam je prije nekoliko tjedana priznala da joj je ples draži od pjevanja, nitko se nije nadao da
će Lucija Kukor odustati od showa Hrvatska traži zvijezdu zbog njega. Talentirana 19-godišnjakinja već je na prvoj audiciji oduševila žiri koji joj je poručio da se vide u finalu, ali zbog obaveza u plesnoj školi, Lucija je morala odbila njihovu ponudu.


"Odustala sam prvenstveno zbog plesne škole jer sam maturant i imam ispite sada u proljeće. Boravkom u kući to ne bih uspjela završiti i to me jako ograničavalo. Bez obzira na njihovu dobru volju ne mogu mi toliko pomoći jer plesna škola zahtjeva sto postotno prisustvo tako da je sve to skupa neizvedivo", rekla nam je simpatična Lucija koja dodaje da je to shvatila tek kada je došla do finala.

"Isabella je dobila priliku uskočiti na moje mjesto i nadam se da će je dobro iskoristiti"

Ipak, Luciji nije žao što se nije pridružila kandidatima jer joj je ples ipak na prvom mjestu. "Nije mi žao jer ne gubim toliko koliko dobivam. Jedino mi žao što neću imati priliku javno nastupiti jer sam od početka to silno htjela", priznaje 19-godišnjakinja.

Za Top 16 kandidata, koji se posljednjih dana pripremaju za svoj prvi live nastup, Lucija ima samo riječi hvale, baš kao i za Isabellu Kim Popović koja je zahvaljujući njezinom odustajanju dobila šansu da se pridruži ostalima. "Za Isabellu ne mogu reći je li mi dostojna zamjena ili nije. Dobila je priliku uskočiti na moje mjesto i nadam se da će je dobro iskoristiti", rekla nam je Lucija koja poručuje kandidatima da se dobro zabave i da izvuku pametnu pouku iz ovog iskustva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.