Luka Vidović pred nastup u Umagu završio na Hitnoj: "Još sam super prošao"

Foto: Instagram

Hrvatski mađioničar Luka Vidović završio je na Hitnoj tik pred nastup u Umagu.

Na Instagramu je opisao što mu se dogodilo.

"Čekate li vi da vam se otvore automatska staklena vrata u hotelu ili nonšalantno i prepotentno kao ja prođete kroz njih s čašom u ruci buljeći u mobitel? S tim da sam super prošao, samo mi se staklo od čaše zabilo u trbuh, ostalo je popadalo po podu", započeo je objavu.

Šef sale hotela me odveo na šivanje

"Dakle, moj show program je počeo u 20:40 i završio sam na hitnom prijemu u 21:00, a u 21:30 sam bio na pozornici. Hvala publici koja me je čekala. Isto tako zahvaljujem od srca šefu sale hotela koji ne samo da me nije šutnuo nogom u dupe, već me odveo na šivanje i čekao da me preštepaju i vratio.

A još veće hvala od srca tetama šnajdericama na Hitnoj u Umagu koje su me dozvale u rekordnom roku i koje su mi poklonile samo tri šava na palcu i dva šava na trbuhu za uspomenu i dugo sjećanje", dodao je.

"Zato što je sve super prošlo i što ima još divnih ljudi i što možete učiti na mojim glupostima, a ne raditi svoje, sretan sam i darežljiv i svakog dana ću nekome od vas pokloniti Lukin brzi trik da se sjetite svaki puta pogledati kada prolazite kroz staklena vrata jesu li otvorena", zaključio je.

Inače, Luka Vidović je dobar dio svoje karijere posvetio humanitarnom radu, sudjelovao je u brojnim humanitarnim akcijama te je bio inicijator nekoliko njih. Redovito održava nastupe u domovima za djecu, na dječjim onkološkim odjelima te u centrima za rehabilitaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.