Lupino se uspješno oporavlja od pada, već priprema nove izložbe

Foto: Zita Lupino

NAKON što je proveo deset dana u bolnici zbog nezgodnog pada u svom ateljeu, Stephan Lupino se uspješno oporavlja i nastavlja dalje s projektima.

Javio nam se iz svog ateljea gdje, uz oporavak, neumorno radi na svojim djelima te poslao nekoliko fotografija koje je snimila njegova kći Zita. "Oporavljam se, super sam sad, ja sam neuništiv. To je onih mojih sedam života", našalio se Lupino u razgovoru za Index.

Lupino već planira nove izložbe, radi na pripremama za otočku turneju u sklopu koje će radove predstaviti na Rabu i Cresu, sprema se i za izložbu u Vinkovcima, a u završnoj fazi su i radovi na njegovoj skulpturi za Novi Marof. Nakon što je stao na noge odmah je nastavio i s humanitarnim radom po kojem je dobro poznat.

Stižu mu poruke podrške

Ljetos je udruzi Golubovi iz Županje poklonio dvije svoje slike, a čim su saznali za njegov pad, članovi Udruge su mu poslali poruku podrške i poželjeli mu brz oporavak.

"U ime članova udruge Golubovi Županja, kao i svoje osobno ime, još jednom koristim priliku zahvaliti se na Vašoj donaciji. Neizmjerno ste nam pomogli u ostvarenju naših aktivnosti i druženja. Saznali smo da ste doživjeli nezgodu, što nas je iskreno rastužilo. Želimo vam brz oporavak i još puno predivnih radova sa porukom", zahvalili su mu članovi udruge Golubovi iz Županje.

Ovih dana Lupinove skulpture našle su se i na dvodnevnom Art&Fashion Marketu u Zagrebu gdje su privukle mnogo pažnje posjetitelja.