Macan nije prvi koji je napustio studio usred emisije, sjećate li se ovih TV neugoda?

Screenshot: HRT/RTL

KREŠIMIR MACAN sinoć je napustio studio Otvorenog nakon svađe s Karolinom Vidović Krišto. 

Sve je počelo kada je Vidović Krišto počela govoriti o tome kako se "ne priča o žrtvama iz jame Jazovka koje su upravo ekshumirane". U jednom trenu došlo je do sukoba između Krešimira Macana i Karoline Vidović Krišto. Ona je njega optužila za upadanje u riječ, na što je on rekao da je "prekida jer je ne želi slušati".

Ona mu je odgovorila da slobodno napusti studio, što je on i učinio. Na izlasku je doviknuo: "S ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji."

Ova neugodna situacija u emisiji uživo nije prva kojoj su Hrvati mogli svjedočiti na malim ekranima. A definitivno nije ni prvi ovakav slučaj u emisiji Otvoreno.

U svibnju 2007. godine Josip Radeljak Dikan gostovao je u Otvorenom na temu "Imaju li poznate osobe pravo na privatnost?". Voditelj Mislav Bago je, između ostalog, Radeljaka upitao i je li istina da je Vlatku Pokos iz stana istjerao golu i bosu.

"Ja sam je samo zamolio da se te večeri ne vrati zbog moje curice. Sve što ima moje su joj kamiondžije odvezle na adresu koju je rekla", odgovorio je Dikan ne želeći konkretno odgovoriti na pitanje je li njegovom braku s Vlatkom zaista došao kraj.

No pred kraj emisije nije izdržao. "Ne, ja nisam oženjen. Gotovo je s mojim brakom", rekao je Dikan Vedrani Rudan, koja je također gostovala u emisiji. "Imate vjenčani prsten, a razvodite se", zatim se ubacila showbiz urednica Tonkica Zlački, a Dikan je dramatično skinuo prsten i bacio ga na pod studija.

Odlasku iz studija u emisiji uživo svjedočio je i Aleksandar Stanković i gledatelji emisije Nedjeljom u 2 kada je gost bio Ivan Pernar. U studenom 2016. Pernar je pozvan u Nedjeljom u 2, ali emisija nije potrajala ni pola sata. Prekinuta je nakon 15 minuta, kad je Pernar napustio studio. 

Pernar je nakon toga na društvenim mrežama toliko vrijeđao Stankovića da ga je voditelj tužio i godinu dana nakon tog gostovanja dobio tužbu i 50 tisuća kuna odštete.

Nesuglasice pred kamerama mogli su vidjeti i gledatelji RTL-a 2016. godine malo prije parlamentarnih izbora na kojima se kandidirao i Milan Bandić. Zagrebačkog gradonačelnika ugostila je Mirjana Hrga te ga ispitala o brojnim temama koje su tad bile u interesu javnosti zbog čega su se porječkali.

"Prekidate me, zašto me mrzite?" zavapio je Bandić. "Došli ste s tenzijama", zaključila je Hrga. "Vi ste došli s tenzijama", zaključio je Bandić.

Kad su se kamere ugasile, postalo je još žešće. "Ko si ti meni da ti mene ovdje sučeljavaš?! Pa ti si se malo digla, previše si se digla. Jesi ti ikad rodila? Nisi! (...) Što si dobila, to si i tražila. Kada budeš imala djecu, onda mi govori!" zaderao se Bandić, a sve je snimljeno mobitelom te je audiosnimka svađe ubrzo završila u ostalim medijima.

>>Televizijsko susramlje: 11 najneugodnijih intervjua u povijesti Hrvatske

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.