Mačka Karla Lagerfelda nije bila na Met Gali

Foto: Instagram

OVOGODIŠNJA Met Gala održana je u čast pokojnom dizajneru Karlu Lagerfeldu. Ranije se spominjalo da će modnom događaju prisustvovati i njegova mačka Choupette, no ona se nije pojavila. 

"Hvala svima, mojim obožavateljima, ljubiteljima životinja i tatinim obožavateljima. Svi ste pokazali bezuvjetnu podršku. Mnogi su željeli da prošećem na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale u znak podrške mojem tati, ali radije sam ostala kod kuće u miru i udobnosti. Jako smo dirnuti što je ovaj dan bio posvećen njemu. S ljubavlju, Choupette", objavljeno je na službenoj Instagram stranici Lagerfeldove ljubimice. 

Inače, Lagerfeld je Choupette udomio 2011. godine i često se s njom pojavljivao u javnosti. Nakon dizajnerove smrti kružile su glasine da je mačka naslijedila Lagerfeldovo bogatstvo. 

Podsjećamo, Karl Lagerfeld bio je kreativni direktor Chanela, a umro je u 86. godini 2019., nakon višetjednog lošeg zdravstvenog stanja. Rođen je 1933. u Hamburgu, a na čelu modne kuće koju je osnovala Coco Chanel bio je više od tri desetljeća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.