Maja Cvjetković o uskrsnim običajima: Ne tucam se jajima, kao mala znala sam ih ispuhivati

NAŠE manekenke Uskrs su uglavnom provele u društvu obitelji, bez ustezanja su uživale u blagdanskoj hrani, no niti jedna se nije tucala jajima. "Nikad ne čekam praznike da bih uživala u maminoj kuhinji, jer i inače volim finu hranu i veliki sam gurman", rekla nam je Aleksandra Grdić. Ona je Uskrs provela s prijateljima i obitelji, a kaže kako joj je to najdraži blagdan, jer je u proljeće i tad se "sve budi". Tvrdi da je uživala u šunki i jajima, ali nije primijetila da je dobila na težini.

"Inače znam sve kuhati, ali sad nisam stigla"

"S kilogramima nisam uopće opterećena, ima toliko predivnih tretmana i toliko salona s kojima surađuje, oni su mi spas. Odem na intenzivan trening ili u šetnju s maltezerom i skinem sav višak koji imam. Ne pazim na to jel imam koji gram više ili manje, vjerojatno mi se zato i ništa ne prima", tvrdi Grdić. Budući da je njena majka spremala blagdanske slastice, Alex se odmorila od kuhanja. "Bila sam u poslu i kad sam došla već je sve bilo priređeno. Inače znam sve kuhati, ali sad nisam stigla. Od uskrsnih običaja ne prakticiram ništa, čak ni tucanje jajima. Ne volim forsiranje takvih stvari, jer svi to rade. Važniji mi je odmor i uživanje u prirodi", izjavila je manekenka za Index.

"Od prije sam nabacila koju kilicu, ali ne opterećujem se time"

Njena kolegica, Stefany Hohnjec ove je godine za Uskrs otputovala u Međimurje. "Ovo mi je jedan od najmirnijih i najljepših Uskrsa. Uspjela sam odvojiti par dana od posla. Skupila se cijela obitelj i došla u Međimurje. Odavde mi je tata i tu imamo kuću. Oko mene je mir, tišina i priroda, uživam s obitelji i u dobroj hrani", ispričala nam je Stefany i dodala da je s njom i njena sestra Matea Hohnjec. Kaže kako je najviše uživala u francuskoj salati, jer je ljubiteljica salata, no u ovih nekoliko dana se nije udebljala. "Od prije sam nabacila koju kilicu, ali ne opterećujem se time. Ovih dana nisam nijednu", tvrdi Stefany koja svojoj majci nije pomagala u kuhinji, ali je farbala jaja. "Mama je super kuharica, a ja baš i nisam neki ekspert za kolače. U drugim stvarima sam joj pomogla. Farbali smo jaja, ukrasili ih i objesili, a neka smo stavili i u košarice. Nisam se nikad tucala jajima, uglavnom sam ih bojala i lijepila svakakve sličice", rekla nam je Stefany

"Nisam se tucala  jajima, ali kao mlađa znala sam ispuhivati jaja i bojati ih raznim temperama"

Maja Cvjetković također je uživala u maminoj kuhinji ovih blagdana, a tu i tamo joj je pomogla. "Obožavam janjetinu, muka mi je koliko sam uživala u njoj. Gurman sam i nisam izbirljiva, volim sve što moja mama skuha. Ove godine sam bila s obitelji i kumovima, sad su kod mene došle prijateljice na šunku i kolače. Ovih dana bitan mi je samo odmor i hrana", rekla nam je Maja. Iako nije sama kuhala, kaže kako je pomogla oko spremanja francuske salate i farbanja jaja. "Ove je godine moj dio posla bilo bojanje jaja u različite boje i pomagala sam oko francuske salate. Nisam se tucala s jajima, ali kao mlađa znala sam ispuhivati jaja i bojati ih raznim temperama. To nam je bio poseban gušt. Takva ukrašena jaja stavljali smo na grančicu", opisala nam je Maja Cvjetković. Kaže kako ne zna je li se udebljala od blagdanske hrane, jer ne vodi računa o kilogramima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.