Majetićeva AVA se ipak ne gasi?

NITI u jednom trenutku Roman Majetić nije opovrgnuo glasine kako njegova produkcijska kuća AVA ima teških financijskih problema, međutim, AVA-u nema namjeru ugasiti. Štoviše, u planu su tri nova velika projekta.

"Zasad imamo u planu tri nova projekta koja su u fazi pretprodukcije. U lipnju ćemo krenuti u snimanje velike serije fiction formata koja će biti regionalna i smještena u 90-e godine, a za jesen pripremamo autorski dokumentaristički reality show koji će biti vezan uz izbore i ponudit ćemo ga komercijalnim televizijama. Pregovaram i s velikim TV kućama zapadne Europe za proizvodnju programa za njihovo tržište, ali i oni su zainteresirani za neke naše formate", rekao je Majetić Jutarnjem listu.

Tužba protiv AVA-e

Ubrzo nakon prekida petogodišnje suradnje s Tončijem Huljićem Nova TV je otkazala ugovor AVA-i za seriju "Zakon ljubavi". Kao razlog su naveli izuzetno slabu gledanost, što je tvrtku dovelo u vrlo nepovoljan položaj. Činjenica je da nisu uspjeli isplatiti sva potraživanja, da bi nedavno i vlasnik agencije Kyklos najavio tužbu protiv AVA-e zbog neisplaćenih 120 tisuća kuna za statiste.

"Nemam što kriti da postoji financijski gubitak jer to nije ništa neobično u ovoj situaciji. To potraživanje, koje spominjete, najmanji je problem. I ja i Tonči Huljić trudimo se riješiti te probleme jer zašto bi pala ljaga na najuspješniju producentsku kuću u regiji, a njezin finale bio s nekim dugovima", nadodao je Majetić koji uporno tvrdi kako je već isplatio dobar dio dugovanja koji se odnosi na ljude koji su radili na seriji "Zakon ljubavi", pa tako i na statiste.

L.V.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.