Majka tvrdi: Djecu su izbacili iz škole kad su saznali čime se bavim

Foto: Instagram

44-GODIŠNJA majka Crystal, koja na svojim provokativnim fotografijama koje objavljuje na stranici za odrasle OnlyFans zarađuje 110.000 dolara mjesečno, tvrdi kako su njena djeca izbačena iz katoličke škole nakon što su učitelji i roditelji saznali čime se ona bavi.

Crystal, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Tiffany Poindexte, ispričala je za The Lad Bible kako su roditelji ostale djece tražili izbacivanje njenih školaraca, a uprava škole ja na to pristala.

"Bili smo šokirani i uzrujani. Dobili smo e-mail u nedjelju u 8 navečer u kojem je pisalo kako naša djeca više nisu dobrodošla i da se u ponedjeljak ne bi trebala pojaviti u školi. Pomislili smo: Što bi sada trebali učiniti", ispričala je.

Dodala je kako su joj u školi rekli da se njen posao protivi školskim principima te kako njena djeca više nisu dobrodošla.

"Djeca su plakala jer će izgubiti prijatelje. Bili su šokirani i zbunjeni. Rekli smo im da nas škola ne želi ondje, a ne njih, da to nema nikakve veze s njima nego s maminim modelingom na internetu, no djeca zapravo ne znaju što je to", zaključila je.

Cijelu priču potvrdio je i njen suprug Chris.

"Mogli su nam dati barem tjedan dana da kažemo vijesti djeci i dopustimo im da se oproste", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.