Maksimilijanović: S Milom Horvat nikad nisam bio, niti planiram!

"S MILOM Horvat nikada nisam bio, nisam planirao, niti planiram ikada išta imati", demantirao je medijske natpise Igor Maksimilijanović za Večernji list. On i Mila su, kaže, žrtve, "spinova", te smatra da objava njihove veze u javnosti nije došla slučajno, već je riječ o pomno smišljenoj igri. "S cijelom tom situacijom nemam nikakve veze i žao mi je što njezini ili nečiji spinovi mene i meni drage osobe dovode u loše odnose. Sve mi je to nevjerojatno i mislim da se nije dogodilo slučajno", tvrdi.

Podsjetimo, tjednik Story objavio je ekskluzivne fotografije Mile Horvat i njezinog novog dečka, Igora Maksimilijanovića, pri izlasku iz teretane, ali vjenčani kum Zvonimira Bobana tvrdi, sve je iskonstruirano! "Mila i ja upoznali smo se prije nekoliko mjeseci u teretani. Ona je vedra i zabavna osoba, ali nemamo ništa zajedničko osim trenerice fitnessa. Dva puta skupa smo popili piće u fitness centru i nikada nigdje drugdje izvan njega nismo bili zajedno. Na treninge idem pet puta na tjedan i ondje me se može svaki tjedan fotografirati kako pričam s čistačicom ili nekim drugim s treninga jednako kao i s Milom Horvat", kaže.

"Još bih razumio sve ovo da imam ljubavnicu pa me se rasteže. Ali nemam ni suprugu ni obitelj. Sam sam i ne razumijem komu su u interesu ovakva podmetanja. A kada govorim o meni važnim osobama koje su ovime pogođene, nije važno o kome je točno riječ jer mislim da je bitno biti iskren i obziran prema svim bliskim osobama koje su dio mojeg života", zaključuje Maksimilijanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.