Malac Genijalac ima nove vrhunske programe - Super um i Pobjedničko učenje!

Foto: Press

OMILJENA škola Malac Genijalac od ove godine, uz Numicon i Hikari mentalnu aritmetiku, ima dva odlična nova programa koji će vašim malcima, ali i srednjoškolcima i studentima itekako olakšati učenje. Riječ je o programima Super um- mentalna matematika i Pobjedničko učenje usmjereno na usvajanje metoda i tehnika učenja, pamćenja i brzog čitanja. Vaša će djeca tako naučiti učiti na lak, brz i zanimljiv način te će iskoristiti neograničen potencijal svog mozga. Jesenski upisi u Zagrebu su u tijeku, a sve detalje donosimo u nastavku!

-Program SUPER UM predstavlja treći program škole Malac Genijalac u području mentalnog računanja, obuhvaćajući složene matematičke zadatke koji se rješavaju isključivo mentalnim putem.
Namijenjen je djeci od 10 do 17 godina, koja imaju posebne afinitete i sklonost ka matematici.

Polaznici ovog programa bave se zanimljivim temama koje imaju praktičnu primjenu u svakodnevnom životu.  U mogućnosti su uspješno savladati zahtjevne matematičke operacije isključivo mentalnim putem, bez ikakvog pomagala.

S obzirom na složenost zadataka, polaznici trebaju analitički i logički zaključiti koju će metodu primijeniti kako bi došli do rješenja, a neophodno je da se više podataka istovremeno memorira te dok se traži rješenje sljedećeg problema, aktivnost moždanih ćelija eksponencijalno raste. Upravo zato SUPER UM predstavlja izuzetan trening mozga.

Polaznici kroz program SUPER UM obrađuju teme redovitog školskog programa, ali i teme koje obrazovni sustav ne nudi, tako se pobuđuje njihova znatiželja i njeguje sposobnost rješavanja matematičkih zadataka.


- Pobjedničko učenje novost je u ponudi škole Malac Genijalac. Riječ je o programu namijenjenom djeci od 10 godina koji su na prelasku iz razredne u predmetnu nastavu te učenicima viših razreda osnovne škole, srednjoškolcima, studentima, ali i odraslima, odnosno profesionalcima iz različitih područja koji se žele dalje usavršavati. Uz ovaj program lako ćete savladati metode i tehnike učenja, pamćenja i brzog čitanja. Program se provodi po metodama i tehnikama britanskog psihologa i znanstvenika Tonija Buzana, idejnog tvorca mapa uma na kojima je naglasak u procesu učenja i kako učiti.

Upravo su mape uma osnova obrazovnog programa Pobjedničko učenje, a one predstavljaju kreativnu organizaciju misli koje djeci i mladima pomažu da bolje iskoriste neograničenu moć mozga. Pomoću mapa uma, koristeći slova, brojeve, boje, linije i crteže, djeca i mladi s lakoćom i uživanjem postižu iznimne rezultate u učenju i pamćenju. Mape uma funkcioniraju kroz mehanizam spontanog asociranja koji se usmjerava ka efikasnim tehnikama učenja i pamćenja nastavnog gradiva. Korištenjem mentalnih mapa jednostavnije strukturiramo i pamtimo informacije putem korištenja vlastitih asocijacija i uključivanja mašte.

Upisi su u tijeku, a za probni sat se možete prijaviti putem obrasca na web stranici ili pozivom na 0993571316.

Sve novosti iz škole Malac Genijalac Zagreb možete pratiti na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.