Malina Grahek: Hercegovački pjevač se preko mene pokušao medijski eksponirati

PRIČA o ljubavnom trokutu Maline Grahek, Josipa Šelendića i Josipa Ivančića u medijima se pojavila nakon što je hercegovački pjevač Ivančić izjavio da se viđa sa zagrebačkom manekenkom. Budući da je ona već tri mjeseca u vezi s poduzetnikom Šelendićem, prozvana je djevojkom upitnog morala. Iako se nije htjela odmah oglasiti o skandalu koji je potresao njezin privatni život, Malina je pričekala da se cijela situacija stiša te je tek sada odlučila demantirati navode koji se vežu uz njezino ime.

"Josipa Ivančića poslije snimanja spota nisam ni vidjela ni čula"

"Jedino što ću reći je da Josipa Ivančića poslije snimanja spota nisam ni vidjela ni čula, niti imam njegov broj. To što se on želi medijski eksponirati jer je nepoznat u Hrvatskoj to nema veze sa mnom. To su sve laži", rekla je Malina za Index. Podsjetimo, Malina i Josip Ivančić upoznali su se u noćnom klubu Ludnica gdje je on snimao spot za pjesmu "Kraljica diskoteka".

Hercegovački narodnjački pjevač nedugo zatim je izjavio da "se njihov odnos ne može nazvati vezom", ali potvrdio je da se viđaju. "Sad se želim proširiti i na hrvatsko tržište pa sam zato snimio spot s atraktivnim djevojkama", rekao je Ivančić u jednom intervjuu i tako potvrdio Malinine tvrdnje da je njihovu ljubavnu vezu lažirao kako bi se za njega čulo diljem Lijepe naše.

"Stalno su zajedno, a priče da ga je Malina prevarila su potpuno lažne"


Priču da ga vara, nije povjerovao niti pripadnik "Zlatne mladeži" i suvlasnik noćnog bara Ritz, narodnjačkog kluba Diamond i restorana Maredo, Josip Šelendić koji je dosada bio je povezivan s mnogima manekenkama. Njegovo srce je na kraju ipak osvojila 21-godišnja Zagrepčanka, a kako doznajemo od jako bliskog prijatelja Maline Grahek par nikada nije bio sretniji.

"Stalno su zajedno i jako su zaljubljeni, a priče da ga je Malina prevarila su potpuno lažne. Ona je jako dobra i skromna cura, nije onakva kakvom je prikazuju mnogi mediji", rekao nam je Malinin prijatelj koji je htio ostati anoniman.

A.M.
Foto: Vlatka Hren

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.