Mama (35) objavila video s kćeri (15), ljudi u čudu: "Pa koja je koja?"

Screenshot: TikTok

INFLUENCERICA Brittany Xavier podijelila je na TikToku snimku sa svojom 15-godišnjom kćeri Jadyn i ostavila mnoge u čudu.

"Ono kad rodiš s 20 godina i vodiš kćer sa sobom dok pokušavaš shvatiti život...", napisala je 35-godišnja Brittany uz snimku. 

@brittany.xavier her little sis won’t know the struggle 😭 15 yrs later, we’ve been thru so much together @jadyn 🥰 #momanddaughter ib: @Katy Koons ♬ original sound - Mecca! ⚡️

"Vi ste doslovno kao Gilmoreice", "Ajme pa mislila sam da će ti kći imati 4 godine", "Mislio sam da se šališ, obje izgledate kao da imate 20 godina", "Čekaj, tko je tu mama? Izgledate kao da imate isto godina", počeli su komentirati njeni pratitelji.

@brittany.xavier @jadyn #momanddaughter ♬ original sound - Brittany Xavier
@brittany.xavier my daughter reads commonly mispronounced brand names pt 1 @jadynxavier #momanddaughter ♬ original sound - Brittany Xavier
@brittany.xavier pt 2 @jadynxavier #momanddaughter ♬ original sound - Brittany Xavier

Brittany je kćer odgajala kao samohrana majka te je često na društvenim mrežama govorila o tom iskustvu. "Bila sam momentalno povezana s njom, to samo majka može osjetiti", rekla je jednom prilikom. Danas zajedno stvaraju sadržaj za društvene mreže, a uz Jadyn ima i šestomjesečnu kćerkicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.