Manekenka Jasmina Hdagha prekinula s holivudskim dečkom Billyjem Zaneom

HRVATSKA manekenka Jasmina Hdagha prekinula je vezu s holivudskim zavodnikom Billyjem Zaneom. 26-godišnja manekenka iz Zagreba i njezin 18 godina stariji dečko nisu više zajedno, otkrila je Jasmina časopisu Gloria, no još nisu poznati razlozi prekida.

Ljubav Jasmine i Billyja trajala je nepunih godinu dana. Manekenka je glumca upoznala prošloga ljeta na zabavi P. Diddyja u Los Angelesu, nakon čega su ubrzo postali par. Od tada Jasmina živi u L.A.-u gdje se, uz bavljenje manekenstvom, pokušava progurati i u filmske vode. Uskoro bi trebala početi snimati znanstveno-fantastični film "Exile To Babylon".

Billy Zane, koji je glumio u "Titanicu", "Kleopatri", "Zoolanderu", "Povratku u budućnost" te brojnim drugim filmovima, uskoro bi mogao glumiti u "Supermanu" ili "Batmanu 3". Nedavno su se pojavile glasine kako je glumac na sastanku s Christopherom Nolanom, redateljem nastavka "Supermana" i producentom, razgovarao upravo o ulogama u jednom od tih filmova. Billy trenutno ima problema s dugom državi, pa bi mu možda baš neki novi glumački angažman pomogao da ga podmiri. Glumac je, naime, zakasnio s plaćanjem poreza pa tako Kaliforniji duguje više od 100 tisuća dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.