Manekenka priznala: Nadam se da će moj sin umrijeti prije mene

Foto: Instagram

IAKO je u javnosti percipirana kao kontroverzna starleta, Katie Price je brižna majka svom sinu Harveyju.

Danas 18-godišnji Harvey, kojeg je Price rodila s 23 godine, boluje od rijetkog genetskog poremećaja poznatog kao sindrom Prader-Willi, od autizma i od ADHD-a te je slijep.

Nekoliko puta je javno istaknula da ju je ljubav prema sinu gurala u najtežim trenucima, a prošlog tjedna mladić je završio u bolnici zbog bolova u prsima. Liječnici su mu dijagnosticirali infekciju u prsima, a Katie je priznala da su je upozorili na to da Harvey mora smršavjeti jer mu prijeti srčani udar.

"Znam da je to užasna stvar za reći, no nadam se da će umrijeti prije mene jer se neće moći snaći bez mene. Ostala djeca bi bila tužna da umrem, jasno, no on ne bi shvaćao zašto se ne vraćam", rekla je novinarima.

Harvey je Katein sin iz veze s nogometašem Dwightom Yorkeom, koji se nije želio uključiti u njegov odgoj.

Katie je ranije izjavila da bi pobacila da je znala za invaliditet svog sina tijekom trudnoće.

"Bila sam mlada kad sam rodila Harveyja i, priznajem, da sam znala da je slijep dok sam bila trudna, bez obzira na to koliko to grozno zvuči, vjerojatno bih pobacila", rekla je.

Danas ipak drugačije razmišlja.

"Danas bi moj odgovor bio - nema šanse. Da mi danas kažu da ću roditi dijete s invaliditetom, zadržala bih ga. Čak bih posvojila dijete s invaliditetom. Dok se ne nađete u toj situaciji, ne znate", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.