Marica iz ŽNV-a i dalje se bori s kilogramima: Nesretna sam, a nemam nekog razloga

Screenshot: RTL

MARICA KOROLIJA, jedna od najomiljenijih natjecateljica pete sezone Života na vagi, u novoj je objavi na svom Instagram profilu čestitala Uskrs svojim pratiteljima. 

No napisala je i poduži tekst o svojoj borbi s kilogramima od koje, kako kaže, ne odustaje. "Majicu koju nosim dobila sam prije ulaska u ŽNV kao motivaciju da je mogu obući kad izađem. Tako je bilo tada, a i danas nakon pet mjeseci od finalne emisije i dalje mi pristaje", počela je Marica. 

"Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom. Trenutno sam u fazi da sam nesretna, a doista nemam nekog razloga biti nesretna. Imam sve što je za sreću potrebno, a opet nešto nedostaje", rekla je 33-godišnjakinja. "Željela sam ovo podijeliti s vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu s tim."

Podsjetimo, njena prijateljica Rajka nedavno je pokrenula GoFundMe kampanju za skupljanje novaca za Maricu kako bi joj pomogla da se izvuče iz teške financijske situacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.