Marica iz ŽNV-a: Prije otprilike godinu bila sam na dnu...

Screenshot: RTL

MARICA KOROLIJA, finalistica pete sezone Života na vagi, prisjetila se teškog razdoblja u životu.

"Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od četiri posla odjednom prestala dolaziti zarada od sva četiri (covid) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune", započela je Marica svoju ispovijest.

"I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori. Tu istu noć dobila sam broj od njenog sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i da što ja mislim o tome. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na Učilištu Laura, primljena na Život na vagi te sam promijenila svoj život za 360 stupnjeva", napisala je.

"Iz svega ovoga sam naučila da ona izreka doista vrijedi: kada ti život da limune, napravi limunadu. I evo me danas. Sretna sam, ispunjena, živim život punim plućima i okružena ljudima kojima vjerujem i koje volim", zaključila je.

Spomenula je i svog trenera iz showa, Edina Mehmedovića. "On je velik čovjek, ali detalje ću zadržati za sebe", tajanstveno je dodala uz fotografiju u vozilu autoškole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.