Marija Šerifović: Duet s polubratom ne želim, ali pjevala bih s Robbiejem Williamsom

MARIJA ŠERIFOVIĆ, koja je prije dvije godine s pjesmom "Molitva" odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj, već dva mjeseca živi u Švedskoj gdje završava svoj prvi album na engleskom jeziku.

Živi u Malmou koji upoznaje kad ima slobodnog vremena, a pjesme snima u čak nekoliko europskih zemalja. "Producentska kuća s kojom radim osigurala mi je lijep stan, pa sam zadovoljan. Telefonski računi su mi ogromni zbog razgovora s roditeljima i prijateljima iz Srbije", ispričala je Marija za srpski Press i dodala da se tek navikava na život u drugoj zemlji.

"S bivšim dečkom komuniciram preko Facebooka, ostali smo u dobrim odnosima"

Pjevačica je nakon prekida s glumcem Slavkom Kalazićem ostala u dobrim odnosima i komuniciraju preko Facebooka. Novu ljubav, tvrdi, nije pronašla. "Pa to nije najvažnije, zar ne? U ovom trenutku važnije mi je da se koncentriram na posao".


U poslovnoj budućnosti velika joj je želja snimiti duet s Robbiejem Williamsom, no s polubratom Danijelom Pavlovićem, koji se natjecao u Operaciji Trijumf, i ne bi željela glazbeno surađivati. "Prihvatila bih zajedničku pjesmu ako je dobra, naravno, ali mislim da je za Danijela najbolje da karijeru gradi svojim pjesmama. Talentiran je i može uspjeti sam, što mu i priželjkujem", rekla je Marija koja će na Beoviziji navijati za svojeg polubrata koji na Akademiji nije bio omiljen od strane svojih kolega studenata.

Pjevačica Verica Šerović, Marijina majka, napadnuta je ispred svog beogradskog doma. Pobjednicu Eurosonga takve situacije iznimno plaše. "Hvala Bogu da se sve dobro završilo. Strašno je to što se dogodilo, ali bilo pa prošlo, i ne ponovilo se. Čovjek nigdje nije siguran i ne može se zaštititi od takvih situacija ni u inozemstvu ni u Srbiji", zaključila je Šerifović.

H.M.
Foto: Index, Nova TV
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.