Marija Štrajh Pjeru Žardinu: Veća si seljačina od Ante Gotovca!

SITUACIJA na farmi je toliko napeta među farmerima da su i roštilju našli nešto za zamjeriti. Pored hrpetine mesa njima je nedostajalo još bataka pa su se međusobno počeli pozivati na red tko je koliko bataka pojeo. Do niti jednog nisu došli Jurica Pađen, Dino Bubičić i Mario Mlinarić.

Ona koja je prije koji mjesec besramno pojela dva komada mesa od četiri koliko je ostalo za sve farmere, Sonja Kovač, sada optuženičkim tonom pristupila farmerima i rekla: "Vajta je pojeo sve batke, ja sam pojela samo dva komada".

"Bi li ti voljela imati puna usta, Marija?"

Oštra na jeziku, Marija Štrajh, vidjevši Bubija kako nešto mumlja ustiju prepunih mesa, rekla je kako "ne razumije njegovo prigovaranje kad ima prepuna usta". Preko te njezine primjedbe nije mogao preći Pjer pa joj je odbrusio: "Bi li ti voljela imati puna usta, Marija?"

Ova je dobila živčani slom i odmah ga napala: "Ja ih imam, ali ne od tebe seljačino. Jebemti, glumiš nekog pametnog intelektualca, profinjenog tipa, a seljo beljo u pičku materinu. Nisam većeg vidjela. Možda je Gotovac manji seljak".

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.