Marijana Batinić: Volim frajere s "pločicama", možda zato nemam sreće

MARIJANA BATINIĆ je danas pred kamerama pokazala kako to izgleda kad brine o svojem tijelu. Vježbala je po novoj metodi u Hrvatskoj te nam otkrila kako inače održava liniju. "Nisam navikla da me netko snima dok vježbam, pogotovo kad je guza u prvom planu. Inače idem na senzualni ples oko šipke, i to mi je najbolje što sam ikada probala od treninga. Na tome žena koja nije prevelik sportski tip zavoli sport i ples. Super je osjećaj, ispunjen si iznutra, plesom riješiš sve probleme nagomilane tijekom tjedna", ispričala nam je.

Na pitanje kako napreduje s vježbama, Marijana pak kaže: "Na sedmom sam stupnju, od devet plus. Kad završiš svih devet, onda si naučio osnove, a dalje se onda razvijaš. Treniram više od godinu dana i ide mi dobro. Ali ne koristim te vještine u privatne svrhe. Htjela sam staviti šipku i doma, ali živim u potkrovlju, pa nemam gdje".

"Cijeli život sam sanjala o tome da mi netko kaže `Ajme, što si ti mršava`, nitko nikada nije"

Nova voditeljica na RTL-u kaže kako je često oscilirala s težinom. "Najdeblja sam bila kad sam vodila `Po ure torture`, prije sedam, osam godina. Do srednje škole sam bila mršava, pa sam se malo `ubucila`, pa opet izgubila, a jedno vrijeme sam bila skroz mršava, ali zbog bolesti. Voljela bih da sam ostala na toj kilaži. Uvijek mi smetaju neke tri kile, ženska klasika".

No, dodaje kako nema neke kritične točke na tijelu, već se i deblja i mršavi ravnomjerno. "Ja sam baš, onako, žena. Voljela bih da sam mršava, ali nisam. Cijeli život sam sanjala o tome da mi netko kaže `Ajme, što si ti mršava`, nitko nikada nije. Ali imam sreću što kad se debljam, debljam se posvuda, a isto tako i mršavim", rekla nam je Marijana.

"Nije da ne može proći netko s pivskim trbuščićem, ali prvo ću gledati je li sportski tip"

Otkrila nam je i kakav je njezin tip muškarce te kaže da voli kada muško izgleda dobro. "Volim da muškarac ima pločice. To su valjda neki kompleksi, ako ja nisam savršena, neka je makar on. Volim frajere koji dobro izgledaju. Nije da ne može proći netko s pivskim trbuščićem, ali prvo ću gledati je li sportski tip. Ali nisam još nikog našla, možda zato ni nemam sreće, jer previše pazim na to", smije se simpatična voditeljica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.