Marijana Čvrljak nakon pobjede: Nemeš me razočarao, ne znam što je s nama

MARIJANA ČVRLJAK nakon izlaska iz Big Brother kuće i proglašenja pobjednice, prvo je išla na razgovor sa psihologom. Nakon toga došla je na press konferenciju te novinarima ispričala kako se osjeća nakon pobjede. "Nisam to očekivala", rekla je Marijana. Na pitanje zašto je cijelu večer zabrinuta, odgovara: "Ne znam. U izolaciji sam 106 dana. Zbunjena sam, izgubljena sam. Shvatite me! Mislila sam da će Horvat pobijediti".

"Osramotila sam supruga pred svima"

Nemeš ju je u finalnom showu javno nazvao glumicom te joj odbio čestitati na pobjedi, a to je nju razočaralo. "Ne znam što je s nama. Nismo se vidjeli ni čuli. Razočarana sam. On je sam odlučio, a za borbu je potrebno dvoje. Prije njegovih izjava, mislila sam da je to to. Željela sam da ostanemo zajedno", izjavila je Marijana. Također tvrdi da ne zna što je s njenim brakom. "Ne znam što je s tim. Pogriješila sam. Osramotila sam supruga pred svima. Žao mi je što sam povrijedila neke ljude, ali zaljubila sam se", kaže Šibenčanka.

"Nisam se nabacivala Vladimiru"

Komentirala je i Bojanine izjave o tome da je Nemeš bio njena karta za pobjedu te da je glumila zaljubljenost. "Ne mislim ništa o tim njenim izjavama. Izjave takvih ljudi dovoljno govore o njima samima". Na pitanje što misli o tome da je Nemeš na osnovi snimke na kojoj se nudila Vladi zaključio da je glumica, kaže: "Tužno je ako je tome tako. Nisam se nabacivala Vladimiru. To je bila zafrkancija. I nabacivanje Lesteru i Nikoli je isto bila zafrkancija. Ipak, vjerujem u ljubav".

"Ne znam što ću sa osvojenim novcem. Sigurno ću ga iskoristiti za novi početak"

"Sretna sam što je tata uz mene. Ljubav prema djetetu se ne može opisati. I ja sam majka i podržala bih svoju kćer u svakoj njenoj gluposti. Ne zamjeram mom ocu njegove izjave u afektu", rekla je Marijana. Pitanja o seksu pred kamerama je pokušala ignorirati, no naposljetku je rekla: "Zaboravila sam da su kamere tamo. Sve bih ponovila i ne kajem se zbog ničeg. Žao mi je jedino zbog ludiranja po kući". Pobjednica prvog regionalnog Big Brothera nije željela komentirati što misli o Nemešu trenutno. "U ovom trenutku najveća mi je podrška moja obitelj. Ljubav moje obitelji mi je najvažnija", kaže ona. Iako je osvojila 104.000 eura, kaže kako još ne zna što će s njima. "Ne znam što ću s osvojenim novcem. Sigurno ću ga iskoristiti za novi početak", rekla je Marijana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.