Marijana Mikulić i Kristina Đanić u vamp izdanju prošetale ispred zgodnih glumaca

SINOĆ je u zagrebačkom Ritzu održana revija mlade dizajnerice Marte Buzolić, na kojoj je predstavila svoju novu kolekciju Glam Rock. Osim što je predstavila kolekciju, talentirana djevojka je proslavila i treću godinu rada na modnoj sceni. U svojoj kratkoj karijeri Marta je oblačila brojne domaće celebrityje kao što su Petar Ćiritović, Marijana Mikulić, Zijad Gračić, Giulliano te mnogi drugi. Stoga i ne čudi što su neki od navedenih sinoć došli u Ritz i podržali dizajnericu.

"Imam planova i izvan granica Hrvatske"

Marta je za Index otkrila kako je sve počelo, što planira u budućnosti te koliko je zadovoljna dosad postignutim. "Večeras slavim treću godišnjicu rada, a već neko vrijeme izlažem na Fashion Weeku. Inspiraciju nalazim svuda oko sebe", otkrila je simpatična plavuša. "Zasad se planiram održati na domaćem tržištu, ali imam planove i izvan granica Hrvatske. Ove godine sam otvorila svoj butik, a planiram posao širiti i na druge gradove u državi", rekla nam je Marta.

"Mladim dizajnerima je teško pronaći sponzore i kupce jer prvo treba stvoriti ime"

"Stvarno mislim da mogu biti zadovoljna kako mi ide jer, osim što je recesija, poznato je da je mladim dizajnerima teško pronaći sponzore, pogotovo kad nisi ime. Prvo treba stvoriti ime, a tek onda s tim idu i sponzori i kupci. Meni je polako krenulo s tim", rekla je Buzolić. "Dosad sam oblačila Dolores Lambašu, Roberta Kurbašu, Kristinu Đanić i Giulliana", otkrila je Marta i nadodala da je svim suradnjama jako zadovoljna.

"Jako sam zadovoljan onim što mi je Marta napravila za nastup na Dori"

Njezinu reviju nosile su i Kristina Đanić te Marijana Mikulić. Dok je lijepa Kristina nosila reviju, njezin suprug ju je podržao iz publike, a za Index je komentirao mladu Martu i svoj nastup na Dori. "Odlična je Marta, osim što je super cura, normalna je, jako je talentirana i odlično radi. Ja sam jako zadovoljan onim što mi je napravila za nastup na Dori, puno ljudi me pitalo tko me odijevao. Stoga sam je danas došao podržati i pogledati reviju".

"Feminnemkama od srca želim sve najbolje na Eurosongu"

"Svojim nastupom na Dori sam zadovoljan, a bilo bi mi drago da Feminnemke nešto naprave na Eurosongu, one to jako žele i mislim da će se dobro pripremiti za nastup. Stvarno im od srca želim sve najbolje", otkrio nam je simpatični Gulliano i duhovito nadodao da planira završiti album čim ga izbace iz showa Zvijezde pjevaju.

Zgodnu Marijanu Mikulić podržali kolege glumci

Osim njegove supruge, reviju je nosila i glumica Marijana Mikulić. Lijepa glumica je zasjala u kreaciji mlade Marte i pokazala odlično tijelo, prema kojem nitko ne bi zaključio da je glumica relativno nedavno postala majka. Nju su pak iz publike podržali kolege glumci, Ivan Herceg, Robert Kurbaša i Petar Ćiritović. Dečki su se odlično zabavljali i pokazali da se slažu ne samo poslovno, već i privatno.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.