Mario Mlinarić napušta Život na vagi: "Vrijeme je za korak dalje"

Foto: Facebook

POPULARNI trener Mario Mlinarić na Facebooku je objavio da nakon tri sezone napušta show "Život na vagi" i time prilično razočarao svoje obožavatelje. 

"Vrijeme je za korak dalje. Kandidatima, novom treneru i cijelom timu četvrte sezone Život na vagi želim puno uspjeha i sreće", napisao je Mario i dodao: "Najveća nagrada u mom poslu je osjećaj kada znaš da si nekome pomogao, učinio ga zdravijim, sretnijim, jačim, uspješnijim... u tom smjeru i nastavljamo."

U komentarima su se brzo javili Mariovi fanovi koji su izrazili žaljenje što odlazi i pisali mu kako njega nitko neće moći zamijeniti. 

"Nažalost, dragi Mario tebe ne može zamijeniti nitko... Mogu samo pokušati, ali nitko nema ono što imaš ti... Potpuno iskreni i otvoreni pristup za svakoga imao on ili ona pet, 55 i 95 kilograma viška... Ti si svima prije svega prijatelj koji želi pomoći...", napisala mu je jedna pratiteljica. 

"Svaka čast svakome, ali Život na vagi više neće biti ono što je bio dok si ti bio trener", složila se druga. 

"Hvala Mario...Super Mario! Bez tebe nema ŽNV! Hvala za svaki osmjeh tamo, potporu, utjehu... Ti si nam davao snagu da izdržimo, bio oslonac i srce cijelog projekta! Bez tebe to neće biti isto", poručio mu je i bivši kandidat "Života na vagi" Tomislav Bašić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.