Mark Wahlberg postao otac po četvrti put: Ta brojka mi je sasvim u redu

HOLIVUDSKI glumac Mark Wahlberg postao je otac djevojčice Grace Margaret. Budući da je njemu i njegovoj supruzi, Rheai Durham, to već četvrto dijete Wahlberg je priznao da ne planiraju imati više djece. "Najmlađe sam dijete od nas devetero i moj otac ima još nekoliko djece iz drugog braka tako da je meni i mojoj supruzi broj četiri sasvim u redu", rekao je 37-godišnji glumac.

"Moji roditelji su se prvenstveno trebali pobrinuti da nam donesu hranu na stol"

"Svi smo odrasli s puno ljubavi, ali mislim da nismo pojedinačno dobivali dovoljno pažnje jer nas je bilo previše. Moji roditelji su se prvenstveno trebali pobrinuti da nam donesu hranu na stol", priznaje Mark koji svoju djecu želi odgojiti na što bolji način i pružiti im što više ljubavi i pažnje. "Iako imam uspješnu svjetsku karijeru iza sebe, ako ne uspijem u odgoju svoje djece onda moj život nema smisla", tvrdi Wahlberg.

Popularni glumac i njegova supruga Rhea zajedno su sveukupno sedam godina, ali sudbonosno "da" izrekli su tek ovo ljeto. Osim Grace Margaret ponosni su roditelji šestogodišnje Elle Reae, trogodišnjeg Michaela i 16-mjesečnog Brendana Josepha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.