Marko Grubnić se skinuo do kraja i s fanovima podijelio intimnu tajnu

Foto: Instagram

STILIST Marko Grubnić je na svom Instagramu podijelio fotku na kojoj je ogolio tijelo, a u popratnom tekstu je odlučio ogoliti i dušu. 

"Otkrit ću vam jednu tajnu", započeo je. 

Najavio je da će u večerašnjoj epizodi showa Ples sa zvijezdama zaplesati s posvetom jednoj bivšoj ljubavi, koja ga je jako povrijedila. 

"Posveta jednoj osobi s kojom sam pisao lijepu priču, a danas u tišini ispisujemo povijest. Bila je to ljubav najnježnija, a opet najgrublja do sada. Izvući ću večeras iz sebe tu bolnu i tužnu emociju koju sam ustvari odavno očistio i pospremio ju negdje duboko u srcu. Znam da djelujem uvijek snažno, ali eto, i mene su jednom ranili, i to na smrt, boljelo je kao nikada ništa do tada, točno se sjećam da sam izgubio dah od boli... Ožiljak se urezao zauvijek. Vraćam se večeras toj bolnoj emociji i plesat ću za vas Bečki valcer upravo tako ranjen i ogoljen. Jednostavno tako želim, tako će biti najiskrenije, jer večeras će se na plesnom podiju dogoditi ljubavna priča, koja baš kao i moja nema sretan kraj... Siguran sam da je svatko iskusio nešto slično, nešto što ga je promijenilo na način da se nikada više ne može vratiti osobi koja je bio... Ipak, ja znam da će jednoga dana doći netko tko će me zagrliti tako snažno da će sve moje slomljene dijelove ponovno spojiti u jedno... Bit će ovo moj najemotivniji ples ikada", obećao je Marko. 

Pratitelji su mu u komentarima slali poruke podrške i zahvalili mu na hrabrosti da podijeli ovako nešto. 

"Samo hrabro, dragi Marko, što nas ne ubije to nas ojača", "Samo jako, ne ostajati u prošlosti, čeka te nešto puno bolje u životu", "Dirnuo si me do suza, to će biti pobjednički ples", bili su samo neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.