Marko Tolja: Da Zrinka Cvitešić ima gripu, nastala bi prava panika!

GLUMICA Zrinka Cvitešić navodno ima gripu i leži kod kuće u visokoj temperaturi. S obzirom na to da Zrinka uskoro mora zaigrati u mjuziklu "Za dobra stara vremena" probe za premijeru sve su intenzivnije i vremena je sve manje pa ne bi bilo dobro da je glumica zaista bolesna. Njezin partner u predstavi Marko Tolja otkrio nam je da nije upućen  na zna ništa o bolesti 30-godišnje glumice.

"Ne znam da li Zrinka ima svinjski gripu, ali mislim da nema, kad smo zadnji put bili na probama, Zrinka je bila dobro, radila je i nije se žalila na zdravstvene probleme. Da je to istina, mislim da bi već saznao, jer bi nastala panika oko gripe", rekao je zgodni pjevač. On se gripe ne boji, jer, kaže, jede puno vitamina. Pripreme za mjuzikl, kaže nam Marko, idu odlično, radi se punom parom, sve sjeda na svoje mjesto. "Imao sam frku s ovim glumačkim dijelom u početku, sad mi je već lakše, naviknuo sam se uz pomoć kolega glumaca", otkrio je simpatični pjevač.

Ivica Zadro, još jedan kolega zdrave Zrinke, komentirao nam je situaciju. Naime, i sam je donedavno imao virozu i bio prehlađen. Sada je sve dobro, kaže, puno je bolje. "Nisam čuo za Zrinkinu bolest, to vi mediji plasirate takve tračeve", počastio nas je odmah Zadro. "U vezi premijere nisam uzbuđen jer radim već jako dugo godina i bilo bi jako glupo da jesam", otkriva.

Kaže da zna da je njegova kolegica dobro jer su jučer imali probu na kojoj je Zrinka bila sasvim zdrava te da se probe nastavljaju i danas. "Svi radimo, nitko nije bolestan, s pripremama za predstavu sve ide super". U nastavku Zadro nam je malo prokomentirao situaciju u medijima, a posebno se obrušio na žutilo i nekvalitetu koja vlada medijskim prostorom Hrvatske. "Konobar iz duhovite humoristične" serije očito ne voli medijsku pažnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.