Massimo u dokumentarcu otkrio da je Željko Malnar pucao u njega u Alkinom stanu

Screenshot: HRT

Toni Volarić je u dokumentarnom serijalu Zauvijek autor, koji se emitira na HRT-u, opisao karijeru Alke Vuice. Epizoda je pratila njeno djetinjstvo u Umagu, dolazak na studij u Zagreb, zbližavanje sa Srebrnim krilima, anegdote iz glazbenih krugova...

Za dokumentarac su intervjuirani brojni Alkini kolege - Željko Bebek, Josipa Lisac, Marijan Ban, Boris Novković, Nina Badrić, pa i pokojni Massimo Savić. On se prisjetio situacije s jednog tuluma u Alkinom stanu, kada ga je Željko Malnar zamalo upucao.

Malnar izvadio pištolj i pucao u Alkinom stanu

"Alkin stan je bio u kojem se događalo svašta. Jednom je došao pokojni Željko Malnar i počeo je pričati o tome kako je on oteo svoju djevojku sa svojom bandom, ušao u njeno selo na konjima, zgrabio je... I ide pogledom preko ljudi, kako laže i laže, i naleti na moje oči i ja prasnem od smijeha ravno mu u lice", prepričava pokojni Massimo.

"I čovjek od dva metra, 130 kila, kaže: 'Što se ti smiješ?' I ja kao, pa smijem se tome kako divno lažeš, kako se ti uživljavaš u to... A on izvadi Magnuma, kao Clint Eastwood, ogromnog, pravog Magnuma i uperi u mene. Čavke iz Električnog orgazma koji je sjedio pored mene je iz sjedećeg stava skočio, napravio salto i sakrio se iza fotelje.

Stojim ja sad, suočen s tom cijevi, i on govori: 'Što je, ne bojiš se?' Kažem ja: 'Pa ne, baš ne vjerujem da si toliko lud da ćeš sad tu krenuti pucati.' Kaže on: 'A nisam toliko lud? Alka ja moram pucati.' Ona skoči, govori: 'Željko, nemoj pucati.' Pucao je i taj metak je probio jedan zid, drugi zid i probušio bojler", prisjetio se Massimo. 

U dokumentarcu je još otkriveno da je Alka radila tekstove za prvi samostalni album Željka Bebeka, prekrojila tekst Tutićeve pjesme Hajde da ludujemo, koji je u originalu glasio Hajde da beremo jagode...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.