Matanić napada influencericu jer nema diplomu - on je studirao 15 godina

Foto: Hina, Facebook

DALIBOR MATANIĆ odlučio je u svom napadu na influencericu Doris Stanković izvući jedinu prednost koju ima, svoju diplomu. Matanić je svima poručio da ne vrijede ništa ako nemaju diplomu.

"Ako mislite da vam je dizajnirana fotografija na Instagram Storyju bitnija od fakulteta - brišite odmah svoje bijedne profile. Naš cilj je da nitko od ovih spodoba ne dobije išta besplatno. Neka nitko tko se nije školovao (samostalno ili na račun svojih roditelja) ne pomišlja da je u redu da dobije išta besplatno", poručio je između ostalog Matanić.

A prije samo dvije godine imao je potpuno drugačiji stav.

U intervjuu za Graziju novinarka ga je pitala: "Poznato je da ste na Akademiji samo željeli snimati filmove, a po diplomu ste se vratili nakon 10 godina. Je li papir učinio razliku u Vašoj karijeri? Je li štogod donio?"

"Samo to da moji roditelji budu zadovoljni i da ih malograđani ne zaustavljaju na ulici i ne govore: 'Sve je to OK, sve te nagrade, ali gdje je papir?'. Baš sam danas razmišljao o tome kako nisam baš dijete sustava u smislu da se mogu prilagoditi, uvijek sam bio neki problem u školi i na fakultetu. Bio sam miran, ali sam radio velike pizdarije jer u suštini mislim da je praksa esencijalna. Uvijek spominjem kako je Paul Thomas Anderson, autor Magnolije, Boogie Nights i svih tih lijepih filmove, išao tri mjeseca na NYU i odustao… Čak i Tarantino, koji režijski zna jako puno i neke stvari sjajno radi, ima valjda dva dana škole… Ne bih puno inzistirao na školama, osim ako imaš genijalne profesore…", odgovorio je tada.

ova influenserska spodoba (kažu da joj je ime doris stankovic) što je pokušala ucjenjivati restoran cotton club u poreču...

Objavljuje Dalibor MatanicNedjelja, 30. kolovoza 2020.

Doris je rođena 1999. godine pa je jasno zašto nema diplomu, no studira komunikologiju. Rođena je u Osijeku, a zbog srednje škole preselila se u Split. Prije godinu dana došla je na fakultet u Zagreb.

Matanić je studirao 15 godina. 1998. godine napustio je Akademiju, a potom se deset godina kasnije vratio završiti je. Tad je imao 33 godine.

>>Matanić najavio rat influencerima: Obećavam, izgubit ćete klijente, neradnička bagro

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.