Matija Cvek komentirao šuškanja o braku sa Zagrepčankom Miriam

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Matija Cvek komentirao je glasine da je oženio partnericu Miriam.

"To je strogo čuvana tajna", izjavio je 31-godišnji pjevač za In magazin

Matija i Zagrepčanka Miriam su krajem veljače dobili kćer Lotu.

"Zaljubiš se i otvore se neki novi horizonti. Skužiš da je sve drugo manje bitno. I to je najbolja stvar na svijetu i ja sam najzaljubljeniji i jako mi se teško odvojiti. Odlična je i već pokazuje taj veseli karakter, nasmijani. Jako mi pristupačno već djeluje sad i veseli me vidjeti kako će se to sve razvijati i u kakvu će osobu izrasti", rekao je Cvek.

Tajnovit je o privatnom životu

Najpopularniji domaći pjevač nove generacije prilično je tajnovit kad je u pitanju njegov privatni život. Šuškanja o dolasku prinove potvrdio je nakon što je objavio fotografiju na kojoj čita o trudnoći. 

Inače, o Matijinoj partnerici zna se jako malo. Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a i jedna je od autorica ilustracija na Cvekovom novom albumu. Prije tri godine pojavila se u spotu za pjesmu Nemam ništa protiv, benda Divljih jagoda.

Matija Cvek četiri je godine bio u vezi s kolegicom glazbenicom Nikom Turković. Prekinuli su u lipnju 2022. godine. Vijest je tad za Index kratko potvrdila Matijina menadžerica, no dodala je kako "ne želi komentirati njegov privatni život". Koliko dugo je u vezi s Miriam nije poznato. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.