Matija Vuica: Nastavljam gdje je Jurica stao

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

MATIJA Vuica posthumno je objavila pjesmu Harmonija Jurice Popovića, dva mjeseca nakon njegove smrti. Napisala je i posvetu na YouTubeu.

"Nastaviti dalje, otvoriti trezor u kojem je cjelokupno stvaralaštvo, sve melodije, poezija, skice, ideje, video zapisi; arhiv života Jurice Popovića. Trebalo mi je puno snage da se bar malo saberem i otključam ovu pjesmu, pjesmu moje duše. Video je već bio pripremio, ali ga nije uspio objaviti. Slijedit ću njegov plan i otpustiti četvrti singl sa začudnog albuma ‘Preslagivanje‘, pjesmu ‘Harmonija‘, light motiv njegovog života. Oazu harmonije pronašao je u ‘Zelenom viru‘, netaknutoj prirodi, utočištu sklada, ljepote i mira", započela je Matija pa nastavila:

"Nastavljam gdje je Jurica stao", piše Matija Vuica

"Ubaci me u svoju harmoniju. Stvori mi od života simfoniju. Budi mi luč i vječni plamen. Budi mi svjetlo, početak i Amen. Nastavljam gdje je Jurica stao, objavljivati singlove s albuma ‘Preslagivanje‘ onako kako bi on to radio, te najavljujem i peti singl (‘Cijeli život u jednu suzu stane‘) koji ću također uskoro objaviti". Za kraj je dodala:

"Uz ‘Preslagivanje‘, Jurica je pripremio i novi album koji ću dovršiti s njegovim suradnicima. A dalje, čekat ću neke nove note koje će skladati u nebeskoj harmoniji", zaključila je.

Podsjetimo, Jurica je preminuo 28. prosinca nakon kratke bolesti. Imao je 65 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.